top of page

ИРИС & СМАРТ СОТ

    Две от най-забележителните предимства на СОД „ЕЛОС“ са двете ИИ решения - софтуера „ИРИС“ и приложението „Смарт СОТ“.

 

 

 

 

    Интелигентната радио-информационна система, ИРИС, е основният софтуер, с който оперира нашата компания. Платформата използва Google карти, за да навигира нашите автопатрули по най-преките пътища и така средното време за реакция се намалява драстично! Системата събира и обработва информация за състоянието на охраняваните обекти и разположението на автопатрулните автомобили. ИРИС оперира с тази информация за да управлява реакциите на автопатрулните сили. Типично за изкуствения интелект, ИРИС взема решения в реално време за части от секундата. 

    На 6 декември 2016г. на церемония в гр.Разлог, фирма „ЕЛОС“ ООД представи и официално въведе в дейността си системата ИРИС, като старта даде кмета на град Разлог - инж. Красимир Герчев! Тогава системата бе презентирана и  на присъстващото ръководство на ОД на МВР-Благоевград, началниците на районните управления на МВР в областта, кметове и зам. кметове на общините в област Благоевград, както и на заинтересовани представителите на бизнеса в региона! На същото събитие ръководителите на „ЕЛОС“ и „Телепол“ предложиха безвъзмездно ползване на ИИ „ИРИС“ на районните управления и кметовете на общините в областта, с цел подобряване координацията между службите в случай на бедствия и аварии, както и за координиране на действията на охранителните фирми и органите на МВР.

                                   СМАРТ            СОТ

                                     

    СМАРТ СОТ е интелигента защита от ново поколение, която управлявате лесно и, с която пестите време и пари. СМАРТ СОТ гарантира повече спокойствие и по-голяма сигурност за Вашите обекти и лесно ще се превърне във Ваш приятел – надежден, открит и винаги под ръка.

 

   Избирайки „ЕЛОС“ ще получите лично отношение, прозрачност и съдействие във всяка ситуация благодарение на интелигентните решения, които използваме за осъществяване на охранителна дeйност!Можете да наблюдавате жилището/офиса си, да проследявате всяка една реакция на наш авто-патрулен екип в случай на алармено събитие от Вашия обект, а също - можете да управлявате електрическите си уреди през мобилния си телефон. Всичко това в реално време!

logo-iris.png
download.png
bottom of page