top of page

Корпоративна социална отговорност

Корпоративна Социална Отговорност

В „ЕЛОС“ държим изключително много на това - нашите клиенти, както и нашите представители, да се чувстват защитени и значими, точно както в собствените си семейства. 

Част от социалната ни програма е грижа за децата. Освен, че се грижи за създаването на по-сигурно общество, в което те да растат щастливо и безгрижно, „ЕЛОС“ ООД  подпомага децата на служителите си. 

1-ви юни - Международният ден на детето

Всяка година, по случай международния ден на детето, „ЕЛОС“ ООД прави изненада на малчуганите. Конструктори, хвърчила, топки, книги, федербал, плюшени играчки, уоки-токи, пинг понг, камиончета и лъкове са част от празничните пакети, които нашата компания раздаде тази година. 

Нов член в семейството 

За всяко новородено бебе в семейството на наш служител, „ЕЛОС“ ООД подарява столче за хранене. 

Грижа за опзаването на културно-исторически и религиозни паметници

Представителите на „ЕЛОС“ напълно осъзнаваме значението на културата и искаме да тя да присъства все повече в ежедневието ни. Именно затова нашето Дружество осигурява ежегодна финансова подкрепа на различните културно-исторически очреждения на територията на област Благоевград! Също така, „ЕЛОС“ осигурява охрана и сигурност на местните музеи, религиозни паметници, арт инсталации, публични артистични форуми и изложения! 

„ЕЛОС“ работи за запазването на българското съзнание и Българщината, помагайки на българските артисти и независимите български медии. 

bottom of page