• Facebook
  • Instagram

История 

   

 

   Фирма „ЕЛОС“ ООД е регистрирана през 1989г. по фирмено дело №626/89 на Софийски градски съд. Същата разполага с надлежен лиценз за осъществяване на охранителна дейност с № 356 от 02.09.2004г. издаден от ДНСП, валиден за територията на цялата страна.

    Във фирмата работят високо квалифицирани служители, които имат познания и притежават умения за бърза ориентация и адекватни действия в екстремни ситуации, които все по-често съпътстват напрегнатото ни ежедневие.

    Ръководството на фирмата се осъществява от квалифицирани бивши офицери от МВР, придобили специална подготовка в страната и чужбина.

    Дружеството разполага с необходимото бойно / гладкоцевно и нарезно/ и газово оръжие, помощни средства / белезници, палки и др. /, средства за комуникация, средства за защита, необходимите превозни средства, служебни кучета за охрана на обекти и др.

    Ние сме един сигурен партньор на органите на МВР за установяване на ред, спокойствие и сигурност в страната ни.

    През тридесетгодишната си дейност фирма „ЕЛОС“ ООД е осъществявала охрана на министерства, банки, културни институти, спортни обекти, масови мероприятия, охранявала е ВИП гости, ценни пратки и товари и имущество на физически лица и фирми / апартаменти, вили, работилници, автокъщи, обекти на хранително-вкусовата, металургическата, химическата промишленост и др.

Мисия

    Мисията на охранителна компания „ЕЛОС“ е създаване и поддържане сигурността на нашите клиенти и допринасяне към установяването на мирно и защитено общество.

Вашата сигурност - наша отговорност!

„ЕЛОС“ е най-бързо развиващата се охранителна компания в област Благоевград.Организацията ни е лидер при внедряването на иновационни технологии в бранша на охранителните услуги и сигурността. Не случайно над 1500 юридически и физически лица са доверили охраната си на представителите на "ЕЛОС" ООД.

Нашите услуги

Предлагаме богат асортимент услуги! В тази страница можете да ги разгледате, а при нужда от комплексни решения за сигурност, можете да се свържете с нас, отправяйки запитване чрез попълване на формуляра по-долу!

 

Частни клиенти

„ЕЛОС“ предлага голямо разнообразие от технически и физически решения за осигуряване сигурността на Вас, Вашето семейство и Вашия дом! 

Корпоративни клиенти

Охранителна фирма „ЕЛОС“ е специалист в охраната на офис сгради, складове и бази, хотели и почивни комплекси посредством сигнално-охранителна и  пожароизвестителна техника, контрол на достъпа, видеонаблюдение и физическа охрана.

Публичен сектор

С гордост можем да заявим, че ELOS SECURITY е предпочитаният избор за охрана на най-големите събития в област Благоевград! 

Референции:

В процеса на общата работа  „ЕЛОС” ООД  доказа, че разполага с квалифицирани специалисти.  Физическата охрана и охраната със сигнално – известителна техника е организирана на високо професионално ниво, и е изпълнена с присъщата коректност и лоялност, съгласно договорните отношения, инструкции и заповеди. 

Кристофър Грех

Управител на 

 „Болкан Джуъл Мениджмънт” ЕООД

 

Свържете се с нас!

Или елате на място:

гр. Благоевград, бул. „Св. Димитър Солунски “ № 77 - А

гр. Разлог, пл. „Преображение“ №7, ет.1

гр. Гоце Делчев, ул.„Г.С.Раковски”№ 6

гр. Монтана, ул.„Христо Ботев“ №65

гр. Петрич,жк.„Цар Самуил”бл.56,ет.3,ап.8

гр. Сандански, ул. „Беласица ” № 4

гр. София, ул. „Хубча“ №4

тел. 

+359 893 611 200

© 2020 by ELOS SECURITY

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
xa